Nye BAS21 versjon 1.0 er lansert

Nye BAS21 versjon 1.0 er lansert

Etter en lang periode med utvikling og testing er versjon 1.0 endelig ute! Dette betyr ikke nødvendigivis at vi mener den er komplett og feilfri, men at vi ikke har noen betenkeligheter med å kunne anbefale den til normal bruk.

Vi har gjort en del tester ved å føre noen eksisterende regnskap fra tilbake i tid, og konkludert med at BAS21 gjør sine ting helt korrekt og feilfritt!

Så da er det bare å spre det glade budskap og sette i gang med regnskapene!

Vi vil samtidig rette en stor takk til dere som har bidratt med feilrapporter, komentarer, forslag og innspill. Dere har vært til uvurderlig hjelp!

Hva skjer fremover?

Utviklingen stopper ikke her. Listen over ting vi vil gjøre er lang. Vi vil selvfølgelig fortsette med feilrettelser og forbedringer i tiden fremover. Men releasene blir litt mer kontrollert og kvalitetssikret, og dermed ikke like hyppige som de har vært i testperioden.

Vi jobber fremdeles med litt dokumentasjon og annet hjelpematriell. Og vi kommer snart med nye og litt mer presentable websider. Denne siden (bas21.no) vil ta over som hovedside for produktet. Den gamle bas-skolen (bas21.net) vil fases ut over tid siden den stort sett inneholder informasjon om gamle BAS21. Det betyr at det blir nye sider med informasjon, dokumentasjon og forum med utgangspunkt i denne siden (bas21.no)

Vi er også fortsatt litt i tenkeboksen i forhold til en eventuell fremtidig «pro-versjon» av BAS21. Mer info om dette kommer når vi har noe mer konkret.